LEJ ULRIK

Her kan du se lejepriser, -regler og -kalenderen 

Fælleshuset kan rumme op til 40 personer.


Tidsrum for udleje
Mandag til torsdag er der fællesspisning, yoga, barselsgruppe og seniorgruppe i huset. Disse aflyses, hvis huset er lejet ud, For at sikre balance mellem faste aktiviteter og udlejning, aflyses de faste aktiviteter dog max 1 gang/måned og max 6 gange pr. år.

Huset kan lejes et døgn (fra kl. 10 til kl. 10 den efterfølgende dag), om formiddagen er det også muligt kun at leje fra 10-15. 

Huset må bruges til arrangementer indtil kl. 23 søndag til torsdag og indtil kl. 24 på fredage og lørdage. Da fælleshuset har naboer og overboere egner lokalet sig ikke til støjende fester.


Priser

Det koster 850 kr./døgn fredag, lørdag, søndag og helligdage, 500 kr./døgn for ugens øvrige dage, Leje en hverdagsformiddag koster 250 kr./døgn.


Man kan kun leje fælleshuset, hvis man er medlem af Beboerforeningen ULRIK.
Et års medlemskab koster 600 kr. (200 kr. for pensionister). Læs mere her


Sådan gør du, hvis du vil leje fælleshuset

Hvis du vil leje fælleshuset, skal du tjekke kalenderen nedenfor for at se, hvornår huset er ledigt. 

Send en mail til ulrikudlejning@gmail.com og skriv:
- den dato, du vil leje lokalet
- dit navn. adresse samt telefonnummer, hvor du kan kontaktes
- eventuelle alternative datoer, hvis den først ønskede ikke skulle være ledig.


 1. RESERVATION
  Vi behandler dit ønske så hurtigt, vi kan – vi tjekker mailen 1-2 gange om ugen. Udlejning sker efter "først til mølle"-princippet. Når du har fået en bekræftelsesmail om, at fælleshuset er reserveret til dig på den ønskede dato, skal du betale. Modtager du ikke en bekræftelsesmail inden for en uge, så kontakt os igen på ulrikudlejning@gmail.com eller sms på 61663273 og check, at din anmodning om leje er modtaget.

 2. BETALING
  Lejeaftalen er først gyldig, når du har betalt lejeafgiften. Du betaler ved at overføre beløbet til Danske Bank, reg.nr. 1551, kontonr. 6786227.
  Skriv dato for arrangementet i meddelelsesfeltet eks "02052022.
  Bemærk! Kontrollér at lejedatoen står korrekt i meddelelsesfeltet! Skriv evt. længere tekst sammen med indbetalingen.
  Vi tjekker indbetalinger 1-2 gange om måneden. Hvis vi ikke har modtaget din betaling, sender vi én rykker. Vi sletter din reservation, hvis vi ikke har modtaget betalingen i løbet af et par dage.

 3. TJEK KALENDEREN
  Du bør selv kontrollere, om din aftale er registreret korrekt i kalenderen nedenfor. Kontakt bestyrelsen, hvis der er problemer.

 4. NØGLE
  Du modtager nøglen i din postkasse senest dagen før, du skal bruge lokalet. Der står på nøglen, hvor og hvornår du skal returnere den. Hvis der opstår problemer med dette, kan du ringe til et medlem af bestyrelsen.

Udlejningskalender

Her kan du se, om ULRIK er ledigt på den dag, du ønsker at leje. Bemærk at der ikke kan reserveres direkte i kalenderen - reservation foregår ved at sende en mail til ulrikudlejning@gmail.com.