LEJ ULRIK

Her kan du se lejepriser, -regler og -kalenderen 

Fælleshuset ligger på hjørnet af F. F. Ulriks Gade og Engelstedsgade.

Fælleshuset kan rumme op til 40 personer og kan lejes hele dage fra kl. 10 til kl. 10 den efterfølgende dag.


På hverdage (mandag til torsdag) er der fællesspisning, yoga og barselsgruppe i huset (hvis huset ikke er lejet ud), på disse dage kan huset lejes hele dagen, fra kl. 10 til kl. 10 den efterfølgende dag eller om formiddagen fra kl. 10 til kl. 15.

Huset må bruges til arrangementer indtil kl. 23 søndag til torsdag og indtil kl. 24 på fredage og lørdage, da fælleshuset har naboer og overboere egner lokalet sig ikke til støjende fester.


Priser

Det koster 850 kr./døgn at leje fælleshuset fredag, lørdag, søndag og helligdage, 500 kr./døgn for ugens øvrige dage, Leje en hverdagsformiddag koster 250 kr./døgn.


Man kan kun leje fælleshuset, hvis man er medlem af Beboerforeningen ULRIK. Et års medlemskab koster 600 kr. (200 kr. for pensionister).


Sådan gør du, hvis du vil leje fælleshuset

Hvis du vil leje fælleshuset, skal du tjekke kalenderen nedenfor for at se, hvornår huset er ledigt. 

Send en mail til ulrikudlejning@gmail.com og skriv:
- den dato, du vil leje lokalet
- dit navn. adresse samt telefonnummer, hvor du kan kontaktes
- eventuelle alternative datoer, hvis den først ønskede ikke skulle være ledig.


 1. RESERVATION
  Vi behandler dit ønske så hurtigt, vi kan – vi tjekker mailen 1-2 gange om ugen. Udlejning sker efter "først til mølle"-princippet. Når du har fået en bekræftelsesmail om, at fælleshuset er reserveret til dig på den ønskede dato, skal du betale (se næste punkt). Modtager du ikke en bekræftelsesmail inden for en uge, kontakt da os igen på ulrikudlejning@gmail.com eller send en sms på 61663273 og check, at din anmodning om leje er modtaget.

 2. BETALING
  Lejeaftalen er først gyldig, når du har betalt lejeafgiften. Du betaler  ved at overføre beløbet til foreningens konto i Danske Bank, reg.nr. 1551, kontonr. 6786227.
  Skriv dato for arrangementet i meddelelsesfeltet eks "02052022.
  Bemærk! Kontrollér at lejedatoen står korrekt i meddelelsesfeltet! Skriv evt. længere tekst sammen med indbetalingen.
  Vi tjekker indbetalinger 1-2 gange om måneden. Hvis vi ikke har modtaget din betaling, sender vi én rykker. Vi sletter din reservation, hvis vi ikke har modtaget betalingen i løbet af et par dage.

 3. TJEK KALENDEREN
  Du bør selv kontrollere, om din aftale er registreret korrekt i kalenderen nedenfor. Kontakt en fra bestyrelsen, hvis der er problemer.

 4. NØGLE
  Du modtager nøglen i din postkasse senest dagen inden du skal bruge lokalet. Der står på nøglen, hvor og hvornår du skal returnere den. Hvis der opstår problemer med dette, kan du ringe til et medlem af bestyrelsen.

Udlejningskalender

Her kan du se, om ULRIK er ledigt på den dag, du ønsker at leje. Bemærk at der ikke kan reserveres direkte i kalenderen - reservation foregår ved at sende en mail til ulrikudlejning@gmail.com.